Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15 godina pridea

Severina: 'Dolazim na Zagreb Pride, a dan nakon toga otići ću u crkvu'

Severina predstavlja novi singl 'Sekunde'
Foto: Marko Vulević
1/6
01.06.2016.
u 12:56

"Pozvana sam u Split, ali ne mogu, idem na put u Makedoniju. Doći ću u Zagreb i pozivam sve ljude da dođu na Pride i da proslavimo 15 godina Pridea. Lijepa brojka! A sutradan svi idemo u crkvu", rekla je Severina

Tek što je izdala svoj novi singl ''Sekunde'' Severina se u javnosti odlučila založiti za prava manjina. Tako je u IN Magazinu Nove TV popularna Splićanka pozvala sve građane da dođu na Zagreb Pride kojem će Severina i osobno prisustvovati.

– Pozvana sam u Split ali ne mogu, idem na put u Makedoniju. Doći ću u Zagreb i pozivam sve ljude da dođu na Pride i da proslavimo 15 godina Pridea. Lijepa brojka! A sutradan svi idemo u crkvu. Ja nemam nikakav problem s time da jedan dan odem na gay pride, a sutradan u crkvu – kazala je Severina. Dodala je kako je oduvijek odgajana u duhu da drukčije od nas trebamo voljeti i poštivati.

Pjevačica se osvrnula i na rasprave oko abortusa koje već neko vrijeme stvaraju podjele u društvu. – Svaki čovjek ima pravo na izbor. Svaka žena ima pravo na svoj izbor i ne treba odlučivati država što će ona raditi sa svojim tijelom, nego ona sama – smatra Severina. 

>>Severina predstavila novi singl ''Sekunde'': To je pjesma koju volim, koju želim slušati još i još

Komentara 39

ZO
zoom
14:03 01.06.2016.

nikog normalnog nije briga za tu pevaljku ni njene stavove!

BA
bađo15
13:19 01.06.2016.

Svi imaju pravo odlucivati o svom tijelu istina ali buduci da je dijete u vasem tijelu potpuno drugo tijelo i da je to vec novi covjek sa svojim genetskim kodom i svim drugim osobinama (sto su dokazali i znanstvenici) mislim da nemate pravo odlucivati da li ce to dijete zivjeti ili umrijeti.

Avatar petrolio
petrolio
14:06 01.06.2016.

nas Hrvate mišljenje ove pevačice zanima me koliko i crno ispod nokta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije