Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"bila štorija"

Severina dobila ulogu u mjuziklu Nene Ninčevića

severina
Leonard Ninčević
17.10.2009.
u 17:49

Okosnica mjuzikla je ljubavna priča, ali radnja se vrti i oko Splita i nogometnog kluba Hajduk pa se zbog toga praizvedba planira u veljači u splitskom HNK-u kada Hajduk slavi svoj stoti rođendan.

Kazališnim daskama uskoro će opet kročiti Severina. U mjuziklu "Bila štorija", čija je radnja smještena u 70. godine prošlog stoljeća, a za koju su scenarij i glazbu napisali Neno Ninčević i Goran Karan, Seve će glumiti Anu. Ostale dvije glavne ženske uloge pripale su Arijani Čulini i Snježani Sinovčić.

Okosnica mjuzikla je ljubavna priča, ali radnja se vrti i oko Splita i nogometnog kluba Hajduk pa se zbog toga praizvedba planira u veljači u splitskom HNK-u kada Hajduk slavi svoj stoti rođendan. Glavnu mušku ulogu igra Goran Karan koji je u mjuziklu nogometaš Dino, a oko će baciti na lijepu Anu.

No, kao i u svakoj ljubavnoj priči i ovaj par će imati problema jer njihovu vezu neće odobravati Anin otac, kojeg bi trebao glumiti Vinko Coce. Neno Ninčević zadovoljan je podjelom uloga i nada se kako će svoju "Bilu štoriju" jednog dana postaviti i na pozornice Sydney Opere i Metropolitana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije