Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simon je prepoznao

Sestra poznatog glumca sačuvala anonimnost i stigla na audiciju X Factora

lizzie pattinson
Foto: Screenshot
1/2
10.09.2014.
u 08:33

Iako je mogla iskoristiti svog brata Roberta i krenuti u glazbenu industriju, Lizzy Pattinson odlučila je sama pokušati baviti se onim čime želi...

Iako je mogla iskoristiti svog brata Roberta i krenuti u glazbenu industriju, Lizzy Pattinson odlučila je sama pokušati baviti se onim čime želi. Stoga je posjetila audiciju koja se održavala u sklopu X Factora, gdje ju je prepoznao Simon Cowell. – Jesmo li se već sreli? Izgledaš mi poznato, upitao ju je strogi sudac. Potom se ona nasmijala i rekla: Možda u tvojim snovima.

Ipak, Lizzy je izvela singl ''Feels Like Home'' Bonnie Raitt, a Simon je komentirao kako je odabrala lijepu pjesmu. Lizzy je šarmirala sve suce te je prošla jednoglasnom odlukom žirija. Iako se nije pozvala na poznatog brata, Robert je poslije njene audicije izjavio da je jako ponosan na nju jer on sam ne bi bio tako hrabar.

>>Pattinsonove sestre zabranile bratu da se pomiri s Kristen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije