Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLAN GUBITAK

Sestra nestale Marijane vratila se u 'Zadrugu' nakon smrti oca, poznati detalji i datum ispraćaja

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/8
03.01.2023.
u 15:14

Kako si? – upitala je stanarka Miljana. - Dobro, kad pijem terapiju, kad ne, onda spavam – rekla je Maja.  - Kada će biti sprovod? – upitala je Miljana Kulić Maju. - Ne znam, sad je bila Nova Godina, praznici, tata će biti kremiran – rekla je Maja.

Maja Kovačević, sestra nestale pobjednice Big Brothera Marijane Seifert, nedavno je napustila reality show Zadruga kada su joj priopćili da je njen otac Ivo Kovačević preminuo od raka pluća.

- Maja je vraćena u Zadrugu a sada je sa zadrugarima otkrila detalje sprovoda, koja će se uskoro održati.

- Kako si? – upitala je stanarka Miljana.

- Dobro, kad pijem terapiju, kad ne, onda spavam – rekla je Maja. 

-Kada će biti sprovod? – upitala je Miljana Kulić Maju.

- Ne znam, sad je bila Nova Godina, praznici, tata će biti kremiran – rekla je Maja. Inače, Ivo Kovačević bit će ispraćen u četvrtak 5. siječnja na Zagrebačkom krematoriju. 

Podsjetimo, Kovačević su javili da joj je umro tata dva dana prije Nove godine, dok je bila u showzu. Nakon što je primila vijest Maja je sjela za stol, a oko nje se ubrzo skupilo mnoštvo kako bi joj pružili podršku i utjehu u tom teškom trenutku. 

 - Ne znam, razbolio se naglo, ima tri tjedna. I sad je na rođendan umro. Nisam dobro. Rekli su da je dobio koronu, imao je i upalu pluća, dva puta se srušio - izjavila je Maja kroz suze, dok ju je tješio Zvezdan Slavnić, sin slavnog košarkaša Zorana. 
Kovačević je prije deset dana doznao da ima rak pluća, a bolest je rapidno napredovala. Tužnu vijest potvrdila je i njegova supruga Gordana.  – Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da dozna što joj se dogodilo – kazala je kroz suze za Slobodnu Dalmaciju. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije