Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humoristična serija

Šest stvari koje sigurno niste znali o 'Seinfeldu'!

'seinfeld_nnn_for_300911'
Foto: Promo
1/9
11.03.2015.
u 00:07

Iako su brojni fanovi Seinfelda većinu epizoda pogledali nekoliko puta još uvijek postoje zanimljivosti koje bi mogle iznenaditi i one najveće znalce ove popularne serije.

Svoju svjetsku slavu serija 'Seinfeld' stekla je devedesetih godina prošlog stoljeća, a sve do danas opstala je na samom vrhu omiljenih humorističnih serija. Iako su brojni fanovi Seinfelda većinu epizoda pogledali nekoliko puta još uvijek postoje zanimljivosti koje bi mogle iznenaditi i one najveće znalce ove popularne serije.

Donosimo vam šest zanimljivosti o 'Seinfeldu' koje vjerojatno niste znali.

1. Tijekom serije Jerry Seinfeld izlazio je sa čak 66 djevojaka

Među njegovim 'odabranicama' našle su se brojne ljepotice među kojima su Catherine Keener, Courteney Cox, Christine Taylor, Debra Messing, Teri Hatcher, Jennifer Coolidge, Kristin Davis i Tawny Kitaen.

2. Poznata scena u kojoj Cosmo Kramer ispija pivo i puši istovremeno zaista je stvarna

Na snimanju serije Michael Richards, koji je utjelovio otkačenog Cosma Kramera, zaista je uspio popiti cijelu veliku čašu pive dok je istovremeno pušio cigaretu. Scena se naravno snimala nekoliko puta, a cijeli taj pothvat za Richardsa je bio izuzetno naporan.

3. U početku su naručene svega četiri epizode serije

Iako se smatra jednom od najuspješnijih serija svih vremena koja iza sebe ima devet sezona u početku Jerry Seinfeld nije vjerovao u njen planetaran uspjeh.

4.Lik Elanie Benes dodan je naknadno

Elanie Bennes nije dio originalne glumačke postave. Naime, kada je serija premijerno prikazana 1989. godine u njoj nije bilo Julie Louis-Dreyfus. Uloga drske konobarice pripala je Leei Garlington . Ipak njen lik izostavljen je skoro godinu dana nakon prikazivanja pilot epizode, a žensku prazninu upotpunio je lik Elanie koju je utjelovila Julia Louis-Dreyfus. 

5. Epizoda "The Nose Job" skoro se nije snimila jer je umjetan nos bio premalen

Zasigurno se sjećate nevjerojatnog, gigantskog nosa Susan Diol iz epizode 'The Nose Job'. Ta epizoda skoro se nije snimila, tvrdi šminkerica Robin Dee LaVigne . Otkrila je kako su se svi žalili da je prvotni nos premalen nakon čega ga je 'nadogradila' voskom. Novi nos zaista je bio enormne veličine i cijelu epizodu učinio je urnebesnom.

6. Glumačka ekipa 'Seinfelda' imala je posebnu poštapalicu

Fraza 'All right then, sir!' (U redu, gospodine) izgovorena britanskim naglaskom bila je osobito popularna na setu.

>>Preminuo ludi šef Georgea Costanze

>>Kramer je shizoidan, Jerry perfekcionist, a George ima problem s egom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije