Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

VIDEO Sergejeva izvedba pjesme Vannu ganula do suza: 'Ti imaš svoju priču'

Foto: Dario Njavro/HRT
1/19
12.11.2023.
u 11:10

Gledatelji su posebno zamijetili i nastup Sergeja Božića iz Rijeke. Sergej se predstavio pjesmom 'Ružica si bila' i svojom potpuno drugačijom interpretacijom osvojio tri mentora, a Vannu ganuo do suza.

Televizijski program u subotu postao je bogatiji za još jednu natjecateljsku emisiju, a radi se o obožavanom pjevačkom showu 'The Voice Hrvatska'. S emitiranjem su prvo krenule audicijske emisije. Kroz pet tjedana kandidati će tražiti svoje mjesto u timovima mentora: Ivane Vrdoljak Vanne, Davora Gobca, Damira Urbana i Dine Jelusića. U subotu je prikazana prva audicijska emisija u kojoj je nastupilo dvanaest natjecatelja, no nisu svi prošli dalje.

Posebno se među kandidatima istaknula Danijela Hajdinjak kojoj su se okrenuli sv mentori. Danijela se rodila u Torontu, a odnedavno živi u Rijeci. Uz to što pjeva, i sama je autorica. Na audiciji je izvela pjesmu Adele „Make You Feel My Love“. Već nakon prvih taktova okrenula se Vanna, za njom gotovo odmah Urban i Gobac, a na posljednjim taktovima i Dino. Danijela je odabrala Urbanov tim.

VEZANI ČLANCI

Osim Danijelinog nastupa, gledatelji su posebno zamijetili i nastup Sergeja Božića iz Rijeke. Sergej se predstavio pjesmom 'Ružica si bila' i svojom potpuno drugačijom interpretacijom osvojio tri mentora. Dino i Urban rekli su mu da inače ne vole ovu pjesmu, ali da ih je Sergej oduševio izvedbom. 

- Uz ovakav nastup svejedno je koga ćeš odabrati za mentora. Ti imaš svoju priču - samo je dio komplimenata koje je dobio od Urbana. Mladom Riječaninu okrenula se i Vanna koja je dio njegove izvedbe plakala, a kada je trebala komentirati nastup nije se mogla pribrati. Sergej je na kraju i odabrao Vannu za mentoricu.

 

Ovogodišnji voditelji emisije su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a kroz audicijske emisije proći će 85 kandidata, od kojih će samo 40 nastaviti svoj put. Četvrta sezona showa počela je nastupom mentora koji su izveli dijelove svojih pjesma pred raspoloženom publikom u u prepunom studiju „Anton Marti“ na zagrebačkom Prisavlju.

VIDEO Jasna Zlokić otkrila koju pjesmu joj je bilo neugodno pjevati pred svećenicima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije