Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miris novca jači od roditeljske ljubavi

Sergej, otac malog Leva, poručio Eltonu Johnu da posvoji i njega

elton john
AFP
06.10.2009.
u 09:42

Ukrajinski dužnosnici rekli su kako sir Elton John po njihovim zakonima ne može posvojiti dijete, međutim u slučaju da se dogovori s djetetovim roditeljima, postoje mogućnosti da Lev otputuje na Otok.

Nastavlja se sapunica oko neuspjelog pokušaja Eltona Johna da posvoji dječaka iz ukrajinskog sirotišta. Nakon što se oglasila dječakova 25-godišnja majka Marina, zaražena HIV-om, javio se i otac malog Leva, čije su slike s poznatim engleskim pjevačem obišle svijet.

I 31-godišnji Sergej zaražen je virusom HIV-a, a Eltonu Johnu predložio je da "posvoji" i njega i malog Leva, te da se zajedno presele na Otok.

- Ja nisam protiv ideje da Elton postane skrbnik, ne bi mi smetalo da moj sin ode u Britaniju kako bi se Elton mogao brinuti za njega - istaknuo je za The Sun otac malog Leva koji je proveo u zatvoru osam godina jer je kao 19-godišnjak ubio pet godina mlađu djevojku s kojom se družio.

Međutim očito privučeni mirisom novca, roditelji malog Leva izgubili su se u cirkusu koji je nastao oko njihova sina pa stalno mijenjaju mišljenje. Traže stan, novac, a onda pak sve demantiraju tražeći odlazak u Veliku Britaniju.

Ukrajinski dužnosnici rekli su kako sir Elton John po njihovim zakonima ne može posvojiti dijete, međutim u slučaju da se dogovori s djetetovim roditeljima, postoje mogućnosti da Lev otputuje u Veliku Britaniju.

Dok se situacija ne riješi, mali Lev ostaje u specijaliziranom sirotištu za djecu koja dolaze iz obitelji zaraženih HIV-om. Roditeljima koji su ovisnici i nisu zaposleni ne mogu biti vraćeni na skrb, a bez njihova pristanka Lev će zajedno sa svojim dvije godine starijim bratom nastaviti odrastati u ukrajinskom sirotištu, daleko od glamura i sigurnosti doma jednog od najbogatijih pjevača današnjice sir Eltona Johna.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:29 06.10.2009.

S obzirom da je Elton John homić treba mu dozvoliti usvajanje samo devojčica , inače može pasti u raznorazna \"iskušenja\" što mu je izgleda i cilj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije