Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otpali svi dogovori

Serena veliku pobjedu proslavila tulumareći sa suparnicom

serena willimas
Foto: Instagram
1/7
10.09.2014.
u 15:57

Serena Williams žestoko je proslavila osvajanje US Opena te se nije pojavila na dogovorenim intervjuima na američkim nacionalnim televizijama

Osvajanje njenog 18. Grand Slam naslova dovoljan je razlog za slavlje, što je Serena Williams shvatila prilično ozbiljno.

Američka teniska zvijezda pobjedu na US Openu slavila je sa suparnicom iz finala Caroline Wozniacki do ranih jutarnjih sati, zbog čega se nije pojavila na dogovorenim intervjuima na američkim nacionalnim televizijama.

Slavilo se u njujorškim klubovima Tao i VIP Room, gdje je tridesetak gostiju ispijalo šampanjac i votku do 3 sata ujutro. No, iako se nije pojavila u jutarnjim programima, Serena je stigla na službeno fotografiranje pobjednika US Opena na vrhu Empire State Buildinga.

>>Serena Williams dominantno stigla do šeste titule na US Openu

Komentara 1

HR
HRVATSKA89
17:12 10.09.2014.

ta zena nije rodjena ko zena to je musko koje sve crte lica govore fizicki se vidi iz aviona da moze parirati i u muskom tenisu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije