Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najdraži muškarac

Senka Bulić u zagrljaju 18 godina mlađeg bubnjara

22.02.2017., Zagreb - U centru Kaptol svecano je  otvoren Kaptol boutique cinema by Cinestar cinemas. Senka Bulic. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
25.02.2017.
u 17:29

Između glumice i glazbenika zaiskrilo je prije godinu i pol, kada su zajedno radili na predstavi “Dream of Life”, a svoju vezu ne komentiraju

Među brojnim uzvanicima u zagrebačkom Centru Kaptol, u povodu otvorenja prvog laserskog kina Kaptol Boutique Cinema, bila je i glumica Senka Bulić. Na društveni događaj došla je u društvu najdražeg muškarca.

Riječ je o 35-godišnjem glazbeniku Damiru Josipoviću, koji je čak 18 godina mlađi od redateljice, producentice, glumice i pjevačice.

Upoznali su se prije godinu i pol, kada su zajedno radili na predstavi “Dream of Life”.

Nije dugo trebalo da zaiskri između bubnjara i glumice. Senka, inače poznata po škrtosti na riječima kada je u pitanju njezin privatni život, ni ovaj put nije željela ništa govoriti o toj temi.

No zaljubljeni par često se može vidjeti u dugim šetnjama središtem grada i na raznim društvenim događanjima. 

>>Nina Violić je junakinja predstave "Lampedusa Beach"

>>Nina Violić kao utopljena Afrikanka svjedoči o tragediji današnje Europe​

Komentara 7

JP
josip.pivar11
18:13 25.02.2017.

I kaj sad?!

OB
ObrenM
19:17 25.02.2017.

Pritajene nimfomanke.

Avatar tabasko
tabasko
13:50 26.02.2017.

Jel i ovdije važi ona proleterska "mlađe je slađe".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije