Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: GORAN BARE

Rock'n'Roll je umro u 90-ima, a danas nema razlike između hip-hopa i turbo folka!

Goran Bare
Foto: Screenshot
1/6
01.08.2017.
u 15:46

Gost posljednje Semiotike prije ljetne pauze bio je Goran Bare, koji će za dva tjedna proslaviti 52. rođendan koncertima u Splitu i Dubrovniku, a nakon toga pjevat će i u Dublinu

Goran Bare krajem ove godine izdat će novi album kojeg je najavio singlom "Osvijesti me". Legendarni rocker 16. kolovoza proslavit će 52. rođendan koncertima u Splitu i Dubrovniku, a nakon toga ide i u Dublin.

U Semiotici, videoiintervjuu Večernjeg lista, kazao nam je kako mu ne nedostaje motiva, ali i dao svoje viđenje sadašnje rock scene kod nas i u svijetu.

 

Komentara 7

ST
Startrack
16:11 01.08.2017.

Slozio bi se sa Bareom. Ja nisam sanjao dace neko ikad slusat ovo s sto je muzika danas. Prorocanstvo filma "Idiokraci".

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:23 01.08.2017.

Glazbu volite ili ne volite, ako je stvar dobra a može biti i turbo folk zašto ju ne poslušat, šta bi ovaj određivo ljudima šta će slušat, rock nit je počeo sa njim niti će završit sa njim, ne kužimm o čeme priča, osobno ne slušam narodnjake al isto tako ne slušam ni njega, malo je pre smiješno da neko određuje glazbeni ukus a on sam osobno nema glazbenu širinu a ni osnove glazbene naobrazbe koliko znam, preslušo sam par njegovih stvari i mogu osobno reći da su čisti seoski prosjek nivo iskomplesiranog srednjoškolca, a tek kad sam ga vidio kako viri iz josipovićevog džepa pao mi je u očima za sve vjeke, samozvani seoski roker bi na silu da ga ljudi slušaju al neide pa je malo neurozan, uostalom da skratim priču to vam je kao da neki tzv roker iz zavidovića ili žepća soli glazbenu pamet jednom članu simfonijskog orkestra, eto to ovaj radi, samozvani seoski roker.

VL
????
18:55 01.08.2017.

Hm, da, slažem se da je današnja kompletna ne samo naša nego i svjetske glazbena scena očajna i nimalo kvalitetnija od turbofolka, ali bogme ni Bare nema veze s rockom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije