Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELMA BLAIR

Lijepa glumica zadigla haljinu i fanovima pokazala - mačkicu

Selma Blair
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
05.01.2018.
u 15:21

-A sada nešto sasvim drugačije - napisala je Selma pokraj fotografije i dobro nasmijala pratitelje. Neke su djevojke bile toliko oduševljene njenim donjim rubljem da su napisale kako su odlučile naručiti iste takve gaćice.

Glumica Selma Blair dana je iznenadila svoje fanove na Instagramu videom na kojem podiže haljinu i pokazuje gaćice na kojima je slika mačke. Video je snimljen na terasi luskuznog hotela Chateau Marmont u Los Angelesu, a sat vremena prije Selma je objavila i fotografiju na kojoj izgleda zaista glamurozno.

-A sada nešto sasvim drugačije - napisala je Selma pokraj fotografije i dobro nasmijala pratitelje. Neke su djevojke bile toliko oduševljene njenim donjim rubljem da su napisale kako su odlučile naručiti iste takve gaćice.

 

😻 and now, for something completely different...

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Glumica najpoznatija po ulozi u filmu "Opasne namjere" iduće godine glumit će u seriji "Heathers", nastaloj po istoimenom filmu iz 1988. godine. No, prije toga je 19. siječnja očekuje premijera horora "Majka i otac", redatelja Briana Taylora, u kojem glumi s Nicolasom Cageom. Selma je od 2004. do 2006. bila u braku s Ahmetom Zappom, sinom legendarnog glazbenika Franka Zappe. Trenutačno je u vezi s producentom Ronom Carlsonom.

Selma Blair
1/5
Ključne riječi

Komentara 8

SA
samograd
17:09 05.01.2018.

Neš ti ljepotice ravna ko daska , kod nas u Hrvatskoj u jednom autobusu nađeš 50 zgodnih žena nego u čitavom Hollywoodu.Mačkica na dasci !

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
16:01 05.01.2018.

Ha, ha...ha! Mačkicu kažeš?Pa jel prede il' mijauče ta ...mačkica?

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:53 05.01.2018.

mac mac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije