Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV Movie Awards

Selena Gomez pretvorila se u Šeherezadu i zaplesala bosa

MTV (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
15.04.2013.
u 18:00

Nagradu za film godine osvojio je akcijski hit “Osvetnici”, dok su najboljom glumicom i glumcem proglašeni Jennifer Lawrence i Bradley Cooper za role u drami “U dobru i u zlu”.

Bosonoga i odjevena u crvenu razderanu haljinu Selena Gomez oduševila je nastupom nadahnutim pričama iz “1001 noći” na dodjeli MTV-ovih filmskih nagrada održanoj preksinoć u Los Angelesu. Izvodeći pjesmu “Come And Get It” Selena se pretvorila u Šeherezadu oko koje su se izvijale trbušne plesačice. Dok je smišljala ples, priznala je, u glavi je imala kultni nastup Britney Spears na MTV-ovim glazbenim nagradama 2001. godine gdje je nastupila s “I’m a Slave 4 U” .

– Britney je plesala bez greške, to je bio najbolji nastup dosad na MTV-u – hvalila je kolegicu Gomez koja je na dodjeli promovirala svoj novi film “Ljetno ludilo”. Nagradu za film godine osvojio je akcijski hit “Osvetnici”, dok su najboljom glumicom i glumcem proglašeni Jennifer Lawrence i Bradley Cooper za role u drami “U dobru i u zlu”. Poljubac koji su Jennifer i Bradley razmijenili u tom filmu proglašen je najboljim filmskim poljupcem. Nagrada za najbolju izvedbu bez majice otišla je Tayloru Lautneru iz “Sumrak sage: Praskozorje 2. dio”. Slavila je i britanska glumica Emma Watson. Kući je otišla s nagradom Trailblazer koju je osvojila za sjajne uloge u serijalu o Harryju Potteru i filmu “Charliejev svijet”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije