Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELENA I JUSTIN

Slavni par uzima pauzu u vezi 'uglavnom' zbog njezine mame

Selena i Justin
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
12.03.2018.
u 12:31

Seleni je jako teško palo narušavanje odnosa s mamom. Mama je bila njen oslonac oduvijek i imale su čvrstu vezu, a pogotovo u vrijeme kada je Selena imala zdravstvenih problema.

Nakon svega par mjeseci tek obnovljene romanse između Selene Gomez i Justina Biebera, odlučili su uzeti pauzu od veze.

Navodno da su se odlučili za pauzu zbog Selenine mame koja ne odobrava Justina. Justinova obitelj voli Selenu, ali Selenina obitelj stavlja nju u dvije vatre, jer još uvijek ne vjeruju Justinu.

Odnos između Selene i njene mame, Mandy Teefey, postao je labav nakon što se Selena počela ponovno viđati s Justinom. Mandy je i javno izražavala svoje nezadovoljstvo o odnosu Selene i Justina.

Seleni je jako teško palo narušavanje odnosa s mamom. Mama je bila njen oslonac oduvijek i imale su čvrstu vezu, a pogotovo u vrijeme kada je Selena imala zdravstvenih problema.

Iako su Selena i Justin objavili javno da su ponovno zajedno, Selena nije povela Justina na večeru za Dan Zahvalnosti kod svoje obitelji.

Selena i Justin su posljednji puta zajedno viđeni 8. ožujka kako odvojeno napuštaju crkvu nakon odmora na Jamajci. Par je otputovao na Karipske otoke u veljači kako bi prisustvovali vjenčanju Justinovog oca.

Komentara 4

DD
danijela.dancek1
22:43 12.03.2018.

Prva ljubav zaborava nema!

Avatar KalebJosua
KalebJosua
13:50 12.03.2018.

Instant vijest,instant zvijezde, instat novinarstvo. Bizarnosti nema kraja!

AU
austrougarskigeneral
18:01 12.03.2018.

nisu jedno za drugo.stalno se svađaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije