Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno na premijeri

Šeksova unuka plijenila pozornost u minici, on ju odvlačio od fotografa

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
23.02.2019.
u 11:16

Vladimir Šeks sinoć je uživao u premijeri 'Kiklopa' u društvu unuke Ive koja je plijenila pozornost okupljenih.

Premijera predstave 'Kiklop' sinoć je u kazalište Gavella privukla zagrebačku društvenu kremu.

Predstavu redatelja Saše Anočića nisu propustila brojna poznata lica među kojima su bili i premijer Andrej Plenković, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, bivši ministar Zlatko Hasanbegović sa suprugom, ali i nekadašnji predsjednik Sabora Vladimir Šeks kojem je pratnja bila unuka Iva. 

Šeksova unuka privlačila je pozornost zbog svoje kratke crvene haljine koju je upotpunila kožnom jaknom i crnim gležnjačama. Njezinom djedu očito nije odgovarala pozornost koju je izazvala pa ju je zaštitnički pokušao odvući od fotografa.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL

Inače, Iva je kći Šeksove kćeri Zrinke, a zajedno sa djedom Vladimirom često odlazi na kulturna događanja. Nedavno je tako ova studentica u istom društvu uživala na predstavi Saše Broz "Uspjeh preko noći" u Histrionskom domu. Ni taj izlazak nije prošao nezamijećeno. 

Pogledajte i top 10 najgorih padova na modnim pistama. 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Grunf
Grunf
12:10 23.02.2019.

zgodna je ko i on

AR
Arger
12:31 23.02.2019.

Koje je od ovo dvoje Šeks?

BA
BakaMraz
16:59 23.02.2019.

A voli li i unuka potegnuti kao i dedek joj, konjak efendija?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije