Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2013. u bikiniju

Seksi video lijepe manekenke za kraj: Moja je godina bila ljeto!

Bar Refaeli
Foto: Instagram
1/12
02.01.2014.
u 13:33

Manekenka Bar Refaeli na svom je Instagramu objavila video sa svojim najatraktivnijim fotkama iz protekle godine

Manekenka Bar Refaeli poznata je po svome zgodnom tijelu, pa nije ni čudo što je većinu godine provela pokazivajući ga. Da bi obilježila što je radila protekle 2013. godine, ali i kako bi sebe i obožavatelje podsjetila na svoje golišave trenutke, na Instagramu je objavila video sa svojim najatraktivnijim fotkama.

– Moja je godina uglavnom bila ljeto! Ne bih mogla živjeti nigdje drugdje nego na plaži – napisala je Bar ispod videa u kojem je vidimo u čitavom nizu bikinija, dok se sunča ili obavlja svoje dužnosti fotomodela na svjetskim plažama.

>>Otkrila sve bez zadrške: Ona je prelijepa i bez šminke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije