Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaća plesna scena

Seksi plesačice studija Escape uz Beyonce oživjele stari grad Samobor

Escape
Foto: Escape
02.06.2014.
u 11:16

Plesni studio Escape djeluje u Zagrebu od 2008. i jedan je od popularnijih plesnih studija u gradu. Iza njih su brojni nastupi i natjecanja, festivali, televizijski spotovi, reklame i videa.

Grupa profesionalnih plesačica iz Plesnog studija Escape snimila je svoj prvi plesni video u koreografiji Lidije Iveković, vlasnice i umjetničke voditeljice Escapea.

Inspirirana novim albumom popularne Beyonce, Lidija je okupila svoju trupu atraktivnih i talentiranih plesačica u pomalo mračnom i seksi videu "Ghost & Hounted", koji pokazuje da hrvatska plesna scena u komercijalnim plesnim stilovima nimalo ne zaostaje u odnosu na onu američku.

Plesni studio Escape djeluje u Zagrebu od 2008. i jedan je od popularnijih plesnih studija u gradu. Iza njih su brojni nastupi i natjecanja, festivali, televizijski spotovi, reklame i videa.

Tako su sa svojom prošlom koreografijom " You could be my Muse'" u moru plesnih izvedbi na pjesmu Muse grupe "OCAD" – završili upravo na njihovoj službenoj stranici kao počasni gost u rubrici FunFriday.

Želite li vidjeti kako to cure rade uživo, požurite rezervirati svoje karte za ovogodišnji završni plesni show Escapea, koji će se održati u nedjelju 15. lipnja u Kinu Forum u 20 h

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:35 02.06.2014.

Ne bih zelio vrijedati ili podcjenjivati, ali ovo je zaista lose, na razini americkih srednjoskolskih cheerleaders ili ispod. Ne znam koje ste to amerikance gledali, ali ova plesna skupina zaista nema sto traziti u usporedbi s americkim profesionalcima. Niti po znanju, niti po izgledu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije