Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovni editorijal

Seksi Miss Universe Ivana Mišura nikad nije bila ljepša!

ivana mišura
Foto: Goran Matijašec
1/5
24.09.2014.
u 12:55

Lijepa Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. godine sve je zaposlenija...

Lijepa Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. godine sve je zaposlenija. Nakon što je pobijedila na ovogodišnjem izboru, atraktivna Ivana nema baš puno slobodnih dana.

Nedavno je snimila spot s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade za pjesmu Cviće, odradila editorijale za Yamamay i Vesnu Sposu te snimila kampanju modnog nakita. Ivana je odradila i mnoge revije, bila angažirana na 8. riječkim stepenicama, a uskoro je očekuje i revija na Schwarzkopf Cro a porteru za dizajnerski dvojac Jerant/Lovrenčić.

Uz brojne obaveze priprema se i za svjetski izbor Miss Universe svakodnevno vježbajući sa osobnim trenerom. Ovih je dana snimila izazovni editorijal s uspješnim fotografom Goranom Matijašecom, u kojem je pokazala zavidnu liniju i izvanrednu formu, a čije vam fotografije ekskluzivno predstavljamo.

Dok uživa u modelingu i putovanjima kao aktualna Miss usavršava i jezike u školi Berlitz te priprema diplomski rad. Planira i upis na poslijediplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Uz toliko mnogo obaveza i ne čudi što je srce mlade ljepotice i dalje slobodno!

Foto: Goran Matijašec

>>Miss Universe Ivana Mišura ukrasila 'Cviće' Tomislava Bralića i klape Intrade!

>>Nova Miss Universe Hrvatske je Ivana Mišura iz Zagreba

Komentara 3

SA
Sauron
14:45 24.09.2014.

Loše ... od fotografija do obleke....misica i frizura su ok....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:54 24.09.2014.

steta. Sauron je u pravu, cura je ok, ali fotografije a pogotovo outfit su vise nego lose

TO
tomzag
13:44 25.09.2014.

Čarape bez veze, a korzet i cipele ko u stare babe. Ali cura je zgodna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije