Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna voditeljica

Seksi Maja Lena Lopatny obara s nogu u bijelom badiću

maja lena lopatny
Foto: Facebook
1/2
14.07.2014.
u 16:55

Maja Lena Lopatny privukla je pozornost kada je na svom Facebooku objavila fotografije svoga seksi tijela...

Maja Lena Lopatny privukla je pozornost kada je na svom Facebooku objavila fotografije svoga seksi tijela. Na fotkama pozira u bijelom bikiniju kojim je oduševila svoje obožavatelje. Mnogi su ispod fotki napisali kako je savršena, a ona im je zahvalila na komplimentima te objavila još jednu seksi fotku.

Pretpostavljamo da hiperaktivna Maja snima spot. Usto studira na Fakultetu političkih znanosti te vodi emisiju Želje i pozdravi.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Mia Begović i njena Maja Lena stigle zajedno na otvorenje lounge bara!

Komentara 12

SE
sestrićna
17:30 14.07.2014.

mamina škola..znači i nju možemo uskoro očekivati kako sjedi ispred stana nekog sponzora i plače da joj se dodjeli...

Avatar think pink
think pink
22:46 14.07.2014.

"objavila fotografije svoga seksi tijela" - koja naklaradna novinarska formulacija... ljudi obično objave fotku SEBE, a ne SVOG TIJELA.

DU
Deleted user
22:54 14.07.2014.

Ovo je cisti seksizam i glupost od clanka. Kada netko aludira na neciju mozebitnu inferiornost pri cemu spol, najcesce zenski i kao usputna cinjenica, zapravo postane presudni faktor u glavama dezurnih pravobranitelja spolova, onda je to ok. Ali kad se ovako jeftino propagira necija seksualnost a sto za cilj ima bezbroj beneficija koje ovakve osobe ocekuju na osnovu toga, onda se nitko ne dize. Gdje je sada Saranavka, Babe i sl???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije