Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cura u trendu

Seksi Jagoda Kumrić zavodila golim pupkom i leđima

jagoda kumrić (1)
Foto: pixsell
1/3
19.03.2012.
u 09:35

Završnu večer Dove Fashion.hr-a gledale su i glumice “Larina izbora”, a najviše pažnje mamila je plavokosa Splićanka Jagoda Kumrić

Posljednja večer Dove Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu bila je rezervirana za najbolje dizajnere i za trenutačno najpopularnije domaće glumice u prvim redovima. Naravno, one su zvijezde serije “Larin izbor”. Na poziv Roberta Severa, koji je koreograf popularne sapunice, došle su Jagoda Kumrić, Ornela Vištica, Sanja Vejnović i Ecija Ojdanić.

Ljubav na prvi pogled

Glave su se okretale za Splićankom Jagodom Kumrić koja je seksepilnu Severovu haljinu s otvorenim leđima sašivenu od tila u boji kože nosila savršeno.

– Čim sam vidjela haljinu, znala sam da je moram odjenuti. Obožavam otvorena leđa – otkrila je o kreaciji koja je osim leđa otkrivala i trbuh. Na reviji oduševile su je haljine eNVy rooma, ali kaže da ne zna gdje bi ih nosila. Njezin je stil odijevanja, ističe, drukčiji.

– Odijevam se neobično, volim unikatne stvari, ali ne i kričave boje. Najveća slabost su mi šeširi kojih imam tridesetak. Kupujem ih svugdje, pa i na Hreliću, a dobivam ih i na dar – rekla je glumica.

Ideju Aleksandre Dojčinović da na pistu pošalje modne blogerice smatra punim pogotkom.

Blogerice bolje od modela

– Baš je podigla atmosferu! Moram priznati da su cure puno bolje hodale od profesionalnih manekenki koje su često pogrbljene. Može biti i zbog vrtoglavo visokih potpetica u kojima moraju koračati – zaključila je Jagoda. Ecija Ojdanić živi po sloganu “kupujmo hrvatsko” pa joj je ormar pun odjeće R. Severa, A. Dojčinović i Linee Exclusive. Gledajući revije zapeli su joj za oko su neki novi komadi koje je već i iskombinirala.

– Severove torbe su mi izvrsne, a odlično bi išle uz haljine eNVy rooma – rekla je glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije