Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serija ni o čemu

Seinfeld se u epizodi iz sedme sezone koja se bavi temom tuševa malo narugao s našim susjedima

Foto: Youtube screenshot
1/6
25.02.2023.
u 13:00

Glavni dijalog se vodi između Seinfelda, Kramera i Newmana koji pod hitno moraju promijeniti glavu tuš i traže rješenje svog problema, a Newman rješenje pronalazi u tuševima koji su proizvedeni u bivšoj Jugoslaviji...

Serija "Seinfeld" poznatija i kao serija ni o čemu, promijenila je puno toga  uživa popularnost i desetljećima nakon početka prikazivanja. Interes za serijom je pogotovo narastao otkako je serija postala dostupna i na streaming platformi Netflix. Brojne su legendarne epizode koje obožavatelji ove serije i dalje dijele na društvenim mrežama, kao i citate iz serije.

Jedna od takvih epizoda je i iz sedme sezone u kojoj su tema bili tuševi, a glavni dijalog se vodi između Seinfelda, Kramera i Newmana koji pod hitno moraju promijeniti glavu tuš i traže rješenje svog problema, a Newman rješenje pronalazi u tuševima koji su proizvedeni u bivšoj Jugoslaviji, a na kraju videa Jerry se malo i narugao Srbima. - Zdravo, Newmane - pozdravlja ga Jerry, a Newman mu izlaže svoje spasonosno rješenje. 

- Zdravo, Jerry. Imam rješenje za naš mali problem. Preko jedne veze našao sam glave tuševa na crnom tržištu napravljene u bivšoj Jugoslaviji, a koliko čujem, Srbi se fanatično tuširaju - iznosi Newman svoj plan. Jerry mu na to kaže: - Ne bih rekao da je to tako prema snimci koju sam ja vidio.  Premijera serije 'Seinfeld' emitirana je 5. srpnja 1989. godine  na NBC-u. Posljednja epizoda emitirana je 1998., a serija je postala jedna od najuspješnijih televizijskih programa u Americi. 

 

“Serija ni o čemu koja je promijenila sve” nastala je iz pera dvojice stand-up komičara, Larryja Davida i Jerryja Seinfelda, koji su jedne večeri otišli na kavu i stvorili senzaciju koja je promijenila lice televizije i popularne kulture.

Ništa oko ove serije nije bilo uobičajeno: od njezinih tema, načina rada ispred i iza kamera, utjecaja vanjskog svijeta na likove i radnju (svi likovi nastali su po stvarnim osobama; scenarij svake epizode nastao je na temelju stvarnih događaja), a o toj tankoj granici između fikcije i zbilje govori i knjiga “Seinfeldia” autorice Jennifer Keishin Armstrong, koja je objavljena i kod nas, u izdanju Rockmarka.

VIDEO Tereza Kesovija oštro o Macronovoj ženi: 'Bila je malo pedofilka'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:09 25.02.2023.

Srpska higijena hahaha.

LU
lucio2
15:26 25.02.2023.

Plastika im je u prvom planu, higijena drugom.

Avatar Ninefinger
Ninefinger
13:30 25.02.2023.

Od svih tih holivudskih "fora" daleko 1. mjesto, po mom mišljenju, drži serija Fortitude i zabačeno selo na sjeveru koje se zove- Vukobejina 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije