Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevski tretman

Šeherezada i Onur stajali su vrtoglavih dva milijuna kuna?

Šeherezada
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
10.11.2010.
u 21:30

Samo za smještaj turskih zvijezda u predsjedničkom apartmanu hotela Westin Konzum je za četiri noći izdvojio 44,4 tisuće kuna

"Napokon zajedno!", prošlo je kroz glavu Bergüzar Korel i Halita Ergença, bračnog para i zvijezda turske serije "1001 noć", kada su se prekjučer popodne ponovno susreli nakon nekoliko dana razdvojenosti. Kako je otkrio u intervjuu za Večernji list, slavnom turskom glumcu njegova je lijepa supruga nedostajala svakoga trenutka dok je u Zagrebu boravio bez nje pa je jedva dočekao da mu se pridruži.

Snimanje u Konzumu

No, najslavniji turski glumačko-bračni par nije imao puno vremena za sebe. Nakon dolaska, Bergüzar Korel popodne se suprugu pridružila na snimanju Konzumove reklame u zagrebačkom restoranu i klubu Mano. Nakon obavljenog posla, popularna Šeherezada i Onur uputili su se na večeru u restoran Dubravkin put, gdje im se pridružila i njihova domaćica Iva Balent, direktorica marketinga Agrokora, iznenadivši goste raskošnim buketom ruža i malim darovima pažnje.

Supruzi su jučer nastavili snimanje reklame u jednoj Konzumovoj trgovini izvan Zagreba, a navečer su u kazalištu Komedija pogledali predstavu "Jalta, Jalta".

Bergüzar Korel i Halit Ergenç prvi posjet Hrvatskoj završit će sutra – u 14.10 sati iz Zračne luke Zagreb poletjet će avion kojim će se vratiti u Istanbul.

Za 4 noći 44 tisuće kuna

Hrvatski domaćini priredili su svojim novim zaštitnim licima kraljevski tretman. Konzum je, kako neslužbeno doznaje Poslovni dnevnik, boravak turskih glumaca te njihov honorar za reklamu platio 300 tisuća eura. Samo za smještaj turskih zvijezda u predsjedničkom apartmanu hotela Westin Konzum je za četiri noći izdvojio 44,4 tisuće kuna. Za tu cijenu Bergüzar i Halit imali su 180 četvornih metara s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinjom, jacuzzijem, saunom i privatnim kuharom.

Komentara 39

TO
tor
22:17 10.11.2010.

todorić zna!!!!! niko mu nije ni do koljena!

GU
Gustavo
23:33 10.11.2010.

Ima se, može se, kakva recesija, to je samo za narodne mase.

OB
-obrisani-
22:00 10.11.2010.

Sve za hr građanstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije