Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
scott caruje

Kako zaraditi ozbiljan novac, a ne raditi ništa? On zna!

scott disick
Foto: Instagram
1/4
16.03.2015.
u 18:37

Ako ste misli da je reality show slavne obitelji jedini način na koji se beskorisnošću zarađuje novac, varate se

Scott Disick obožava paradirati i pokazivati svoje bogatstvo. Partner najstarije sestre Kardashian pokazuje ono što zarađuje na najbizarnije moguće načine.

Ako ste misli da je reality show slavne obitelji jedini način na koji se beskorisnošću zarađuje novac, varate se. Zabavni Scott zarađuje i tako što se pojavljuje u klubovima te je domaćin određenih programa. Ugovorio je tako posao u Crazy Horseu na Floridi, gdje će 25. travnja biti domaćin zabave na kojoj će zaraditi 50 tisuća dolara.

Ovaj otac troje djece jedan je od omiljenih američkih domaćina zabava, a na tome utuče ogromnu zaradu, što se vidi iz priloženog. Naravno, glavni zgoditak cijeloj obitelji je reality show, za čije su snimanje nedavno potpisali ugovor na još četiri godine.

>>Iako joj je obećao da neće piti, razbio hotelsku sobu i potrošio tisuće dolara na alkohol

>>Scott Disick prekrio Khloe Kardashian stotinama dolara

Komentara 2

DU
Deleted user
20:42 16.03.2015.

"...Kako zaraditi ozbiljan novac, a ne raditi ništa?..."_____________I vi stvarno mislite da u tome ima nešto pozitivno, nešto časno? Bem ti mentalitet...

Avatar 77MADMAX
77MADMAX
20:39 16.03.2015.

Odlična ideja! Idem ga odmah dodati na fejsu da mi da neke savjete za dobrog domaćina zabave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije