Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog toga je varao

''Schwarzenegger se žalio na usamljenost i brak bez seksa''

arnold schwarzenegger
reuters
26.05.2011.
u 09:44

Prijateljica Terminatorove ljubavnice otkrila je kako je počela afera nekadašnjeg glumca i njegove kućne pomoćnice.

Arnold Schwarzenegger prevario je svoju suprugu Mariju jer je zbog njezina posla i česta izbivanja iz kuće bio usamljen i često se žalio na brak bez seksa, tvrdi prijateljica kućne pomoćnice Mildred Patty Baene.

– Patty je bila opsjednuta Arnoldom. Kad sam je upoznala, već je nekoliko godina radila za njegovu obitelj. U svojoj sobi imala je njegove postere na zidovima, filmove, isječke iz novina...Bio je to pravi mali hram posvećen njemu – kaže Pattyina prijateljica Maria Medel.

– Arnold se žalio kako Maria stalno putuje te kako jako malo vremena imaju jedno za drugo. Jedne je večeri je počeo piti, pozvao je i Patty da mu se pridruži. Jedno je piće  vodilo drugom, uslijedio je i prvi poljubac pa seks bez  zaštite – kazala je Maria.

Schwarzenegger je cijelo vrijeme posljednjih 14 godina znao da je maleni Joseph Baena njegov sin.

Komentara 5

BE
bebe
15:47 26.05.2011.

a siroče...ak on ne može bolje od ovog...

Avatar drug tito
drug tito
10:35 26.05.2011.

Malog u teretanu i imamo glumca za Konana3,4,5.... i Terminator 4,5,6,7...

PP
pp
13:16 26.05.2011.

\"Arnold Schwarzenegger prevario je svoju suprugu Mariju jer je zbog njezina posla i česta izbivanja iz kuće bio usamljen i često se žalio na brak bez seksa\" No normalno...neka se Arni snašao...kažem ja da uopće nema razloga ženiti današnje karijeristice...one su ionako u braku s poslom, možeš im jedino povremeno biti ljubavnik...vrijeme je da mlađa generacija to shvati i odbaci brak sa karijeristicama...nema nikakvih bonusa...sve dobiješ i bez njega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije