Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RYAN GOSLING

"Scena oralnog seksa je toliko realna da smo upali u nevolje!"

michelle
Pixsell
10.01.2011.
u 22:30

- Morali smo se stalno podsjećati da to nije stvarnost, već samo film. Michelle i meni bilo je teško raskinuti naše bračne zavjete nakon završetka snimanja. Sagradili smo si dvorac i onda smo ga morali srušiti – kaže Gosling.

Nakon što je glumica Michelle Williams nedavno priznala da je jako ponosna na scenu oralnog seksa s Ryanom Goslingom u filmu “Blue Valentine”, svoj komentar o škakljivoj sceni dao je i kanadski glumac.

Scena u kojoj Gosling oralno zadovolji svoju partnericu podigla je puno prašine, a 30-godišnji glumac kaže da je tako jer je je scena vrlo autentična.

- Seks se činio jako stvarnim – više od toga da je bilo seksi ili da se radi o sceni seksa, i zbog toga smo upali u nevolje. Ljudi ne bi trebali biti kažnjavani zbog toga što dobro rade svoj posao – rekao je Ryan u intervjuu za britanski Guardian.

Glumački se par tijekom snimanja toliko vezao i uživio u svoje uloge da im je bilo prilično teško opet se vratiti u stvarni život.

- Morali smo se stalno podsjećati da to nije stvarnost, već samo film. Michelle i meni bilo je teško raskinuti naše bračne zavjete nakon završetka snimanja. Sagradili smo si dvorac i onda smo ga morali srušiti – opisao je Gosling nesvakidašnje radno iskustvo.

Ključne riječi

Komentara 2

PI
pietrogross
05:25 11.01.2011.

ne vidim u cemu je problem,ako im se objema svidja nek ponove ili neka snimaju dalje pa cemo imati sto da gledamo.ako je gospodinu neugodno spreman sam ga zamijeniti.

BE
Bedem1
09:25 11.01.2011.

kako god autenticno izgledali gledaocima,ja mislim da ih Severina tuce i ona bi im mogla biti profesor u toj grani glume,ne samo da dobro i njezno pusi,nego to radi sa elanom ili se ja varam,ovaj nije hercegovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije