Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKLAMA ZA FILM

Scarlett Johansson: 'Kostim Crne udovice je tijesan!'

Nataša Romanov
Foto: Paramount Pictures
1/2
02.10.2009.
u 15:08

Prekrasna plavuša očekuje burne reakcije na svoj kostim supernegativke u filmu "Iron Man 2", ali ga do premijere taji te ga nije pokazala ni svom suprugu.

Može se očekivati da će Scarlett kao Nataša Romanov alias Crna udovica biti jedna od najvećih atrakcija u drugom filmu o Tonyju Starku ili Željeznom čovjeku, u kojem Robert Downey i Gwyneth Paltrow ponavljaju svoje uloge Starka i njegove tajnice iz prvog dijela, a pridružuje im se i Mickey Rourke kao Crimson Dynamo. No, rekli bismo da će Scarlett biti atraktivnija od svih ostalih, sudeći po onome što Crna udovica nosi u stripovima.

- To je svrsishodan, ali seksi izgled, neka vrsta SWAT kostima (SWAT, Special Weapons and Tactics, policijski specijalci). U stripu je kostim jako uzak i mi smo ga pokušali učiniti što sličnijim tom predlošku, a moram se dosta kretati u njemu jer imam mnogo akcijskih scena. Stvarno je tijesan! - s uzdahom kaže Scarlett.

- Bila sam toliko tajanstvena oko toga da ga nisam još nikome pokazala, jer želim dobiti iskrenu reakciju od svih. Jedini koji su vidjeli taj kostim su članovi ekipe na snimanju. Mogu vam samo ponoviti: zbilja je tijesan!

A ne samo da je utegnuta, nego je i prava "frajerica":

- U filmu razbijem nekoga! A tko je u pitanju, morat ćete pričekati i pogledati film. Ne biste valjda htjeli da vam unaprijed kažem!

Neće se biti lako strpjeti do kraja travnja, kad bi trebala biti premijera filma "Iron Man 2".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije