Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna zabava

Scarlett i Sean Penn na večeri kod predsjednika Baracka Obame

sean penn
Foto: Splash/Red Dot
1/8
02.05.2011.
u 10:12

Na humanitarnoj zabavi glumci su se uporno izbjegavali u blizini fotografa, no zajedno su izašli iz hotela Hilton držeći se za ruke

Na tradicionalnoj humanitarnoj večeri koju svake godine priređuje predsjednik SAD-a i njegova supruga ove se godine pojavila cijela svita holivudskih zvijezda.

U hotel Hilton u Washingtonu zajedno su došli Sean Penn i njegova nova ljubav Scarlett Johansson koja se u dvorani držala dalje od glumca zbog okupljenih fotografa. No na izlazu iz hotela par se čvrsto držao za ruke. Scarlett je zasjala u svijetlo plavoj haljini s potpisom Elie Saab.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:16 02.05.2011.

Obama je iskoristio priliku i \"izvozao\" Trumpa kao beba zvecku. Napravio je pravi show,....a samim svojim prisustvom Trump je pokazao da i nije bas nesto posebno pametan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije