Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjeva na porcijunkulovom

Saša Lošić Loša: Čude me cyber klinci koji s nama pjevaju naše stare pjesme

loša
Promo
01.08.2014.
u 15:55

Kada ga se pita da da neki iskusan savjet mladim ljudima koji se žele baviti glazbom simpatično kaže: – Ne volim davati dobre savjete, radije se sjećam vremena kada sam služio kao loš primjer.

Uoči današnjeg nastupa na manifestaciji Porcijunkulovo u Čakovcu, Saša Lošić, frontmen jednog od popularnijih bendova bivše države Plavog orkestra otkrio nam je što bend trenutačno radi. – Upravo smo bili na turneji po Americi i nastupili u Las Vegasu, Salt Lake Cityju, Los Angelesu, Saint Louisu, Chicagu, New Yorku...

Do kraja godine čeka nas i zagrebački Rujanfest – priča Saša i nastavlja:

– Na našim koncertima i danas ima vjernih obožavateljica, ali meni je čudnije što na naše koncerte u najvećem broju dolaze nove cyber generacije koje, držeći u zraku svoje pametne telefone pjevaju pjesme napisane prije njihova rođenja. Što se tiče ljetovanja njegove destinacije za odmor su, kaže, jadranski otoci daleko od očiju javnosti, a kada ga se pita da da neki iskusan savjet mladim ljudima koji se žele baviti glazbom simpatično kaže:

– Ne volim davati dobre savjete, radije se sjećam vremena kada sam služio kao loš primjer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije