Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u igri

Saša Kopljar sinu Franu spašavao razbijenu bradu

Saša Kopljar
Goran Jakuš/PIXSELL
05.02.2011.
u 19:16

– Nije mu prvi put da kliže, ali eto, ozlijedio se. U žaru borbe razbio je bradu pa je poteklo i malo krvi. No, nije bilo ništa strašno. Njegova ekipa je pobijedila pa ga je zahvaljujući tome i rana manje boljela – našalio se Saša Kopljar.

Voditelj Dnevnika Nove TV Saša Kopljar svojoj je djeci uvijek na usluzi. Tako je bilo i jučer kad ih je na sunčani, lijepi zimski dan izveo u šetnju Zagrebom. Zahvaljujući njuhu izoštrenom za dobru zabavu, veseli trojac ubrzo je pronašao klizalište Tuškanac. A na ledu su ih dočekali hokejaši Medveščaka koji su obiteljima predstavljali klizačko umijeće, ali i novi Citroën C4.

– Na klizalište smo došli neplanski, ali smo se, kao i obično, odlično zabavili. S djecom se volim družiti oduvijek, od trenutka kad su se rodili – iskreno će ponosni tata Kopljar. Ovoga puta sa sinom Franom proživio je malenu nesreću.

– Nije mu prvi put da kliže, ali eto, ozlijedio se. U žaru borbe razbio je bradu pa je poteklo i malo krvi. No, nije bilo ništa strašno. Njegova ekipa je pobijedila pa ga je zahvaljujući tome i rana manje boljela – našalio se Saša Kopljar. Uzbudljivo prijepodne završilo je sretno, a tim Kopljar ubrzo se razišao. Mališani – Ariana i Fran pošli su doma, a tata na posao.

– Za mene je to bio radni dan, ali sam radio popodnevnu smjenu i stigao na sve strane – objašnjava Saša. No, bez obzira što nije dugo potrajala, zabava i provod na suncu napunili su mu baterije za sve radne zadatke.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:23 06.02.2011.

Sasa Kopljar,meni ,nama, najdrazi Hrvatski novinar....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije