Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantičar

Šarmer Čola još je jednom osvojio ženska srca i bacio ih u trans

čolić (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/10
08.03.2012.
u 23:35

Red balada, red poskočica, suze u očima ženskog dijela publike, poljupci i zagrljaji zaljubljenih parova te odlična pirotehnika obilježili su još jedan trijumf neponovljivog Čole.

Koncertom u zagrebačkoj Areni Zdravko Čolić potvrdio je da je i nakon 40 godina neprikosnoveni kralj estrade.

Dupkom ispunjena dvorana od prvih je taktova puna tri sata u glas pjevala njegove hitove. Tijekom cijelog koncerta Čolić je izmjenjivao pjesme iz raznih perioda. Svojim virtuoznim glasom tako je na najljepši način svim damama, kojih je u dvorani bilo najviše, čestitao Dan žena. Posebne čestitke uputio je damama iz svoje mladosti kojima je posvetio pjesmu “E, draga, draga”.

Red balada, red poskočica, suze u očima ženskog dijela publike, poljupci i zagrljaji zaljubljenih parova te odlična pirotehnika obilježili su još jedan trijumf neponovljivog Čole. Sjajan prateći bend, Nikša Bratoš, gudači i erotične plesačice publiku su posebno animirali tijekom pjesme “Čaje šukarije” u kojoj su Čoline glasnice zamalo probile i zvučnike nakon čega je uslijedila niska njegovih bisova.

Ključne riječi

Komentara 18

BA
barbaizamerike
06:44 09.03.2012.

ja sam cuo da je cola vise volio osvajati muska srca

SE
serđo
07:24 09.03.2012.

da, čolić je peder, al ovak više zarađuje da se stalno puštaju ove žvake o velikom ševcu žena.

K1
k1milica
06:23 09.03.2012.

reklame na hrt _ besplatno (drugi predstavlja romanticara) . drzavno sponzorirana propaganda.....balkane moj....,,,, u koje svrhe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije