Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Šarić kao Michael Jackson: Ako sad ne umrem, neću nikad!

Ivan Šarić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/7
06.11.2015.
u 15:31

Poznati stand up komičar u nedjelju u showu TLZP ima izazovan zadatak- utjeloviti kralja popa.

Tjedan Ivana Šarića uoči priprema za izvedbu nove glazbene zvijezde pretvorio se u pravi vojnički režim - ''7 sati vježbanja koreografije, ručak, koreografija, večera, koreografija i tako u krug. Dali su čoviku od dva metra koji ne pleše da pokuša plesat kao legenda plesa!''- istaknuo je u pauzi.

Izazovni nastupi očekuju i ostale kandidate tako da će Saša Lozar bit Louis Prima, a Luka Bulić Luciano Pavarotti. Ivana Marić glumit će Nelly Furtado, a Renata Sabljak Bonnie Tyler. Dušan Bućan postat će Zlatko Čolić, Maja Šuput Lady Gaga, a njena imenjakinja Maja Posavec postaje Vatra.

Paralelno s pripremama za urebesnu transformaciju, priprema i ponovljeni stand up nastup u kazalištu Kerempuh, 23. studenog u 20 sati.

''Prvi nastup se rasprodao tjedan dana unaprijed, ljudi su me stalno zvali da nisu uspjeli doći do ulaznica, pa smo odlučili otvoriti još jedan termin. Pedeset posto ulaznica opet je ''planulo'' u dva dana od otvaranja prodaje, tako da savjetujem svima zainetersiranima da požure.''- istaknuo je Šarić.

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima, a mogu se kupiti i ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije