Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Sarajka Andrea Rajačić rodila sina nogometašu Thierryju Henryju

thierry henry
28.08.2012.
u 13:23

Par se upoznao u Španjolskoj gdje živi Andreina sestra i zajedno su od 2008. godine. Dijete se rodilo u New Yorku, gdje bivši francuski reprezentativac igra za tamošnji klub New York Red Bulls

Sarajka Andrea Rajačić rodila je svoje prvo dijete nogometašu Thierryju Henryju, zdravog dječaka čije ime još nije poznato. Par se upoznao u Španjolskoj, gdje živi Andreina sestra, i zajedno su od 2008. godine. Dijete se rodilo u New Yorku, gdje bivši francuski reprezentativac igra za tamošnji klub New York Red Bulls.

Nogometaš ima kćer Teu iz prethodnog braka.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pancake
16:12 28.08.2012.

i? šta s tim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije