Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvate

Sara iz ŽNV Marinu pripremila iznenađenje, no obožavatelji su ga upropastili: 'Poludjela sam'

Foto: Instagram
1/5
28.05.2020.
u 19:35

Baš kada mu je spremila iznenađenje i ovaj tjedan otišla u zadar, obožavatelji su sve upropastili.

Četvrta sezona RTL-ovog showa "Život na vagi" emitirala se prošle jeseni, a gledatelji još uvijek nisu zaboravili najslađi par koji se nametnuo kao jedan od omiljenih kandida, Saru Sitarić, tada maturanticu, i Marina Marušića.

1/5

Iako jako mlada, gledatelje je osvojila zrelim razmišljanjem, a najviše simpatija zadobila je i kad se doznalo da su ona i Marino postali par.

Protekli mjeseci obilježeni koronavirusom i novim načinim života za nju i nisu bili prevelik problem.

"Moj je život za vrijeme korone bio jako dobar. Kako živim na selu, odmah pokraj polja i šume, šetala sam često sa psom i radila dosta vježbi snage s elastičnim gumama u dvorištu", otkriva Sara za RTL. 

No, epidemiološke restrikcije utjecale su na njezin ljubavni život. Svog Marina koji živi u Zadru nije vidjela tri mjeseca. Baš kada mu je spremila iznenađenje i ovaj tjedan otišla u Zadar, obožavatelji su sve upropastili.

"Iznenađenje je propalo jer su me fotografirali na odmorištu pred Zadrom i poslali Marinu. Poludjela sam (smijeh)!“ prepričava Sara.

Iako trenutno održavaju vezu na daljinu, ova Slavonka kaže kako zasad ne razmišlja o preseljenju u Zadar jer se zbog fakulteta ima ambiciju preseliti negdje drugdje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije