Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznad 40. godina

Sanja Vejnović među najljepšim glumicama svijeta

sanja vejnovic (1)
slavko midžor/pixsell
Autori: ,
02.03.2012.
u 12:55

Osim za hrvatsku glumicu, posjetitelji IMDB-a mogu glasovati i za Elizabeth Hurley, Naomi Watts, Danu Delany, Nicole Kidman, Salmu Hayek, Jennifer Aniston, Sandru Bullock, Monicu Bellucci i dr.

Sanja Vejnović na listi korisnika priznate stranice IMDB među najljepšim je glumicama starijim od 40 godina. Zanimljivo je da je naslovna fotografija upravo ona Sanjina, a glumica se našla u elitnom društvu renomirane holivudske A-liste. Osim za hrvatsku glumicu, posjetitelji IMDB-a mogu glasovati i za Elizabeth Hurley, Naomi Watts, Danu Delany, Nicole Kidman, Salmu Hayek, Jennifer Aniston, Sandru Bullock, Monicu Bellucci i dr. Sanja Vejnović ujedno je i jedina hrvatska predstavnica na ovoj listi, a glumicu trenutačno gledamo u seriji "Larin izbor" gdje glumi Larinu majku Miju.

– Pa to je divno! Počašćena sam jer su to sve lijepe glumice. To je jako zabavno! Eto neke koristi od svakodnevnog snimanja ove godine – oduševljeno je reagirala Sanja na vijest da se našla na listi najljepših glumica.

– Znam mnogo lijepih i nesretnih žena. Ona nije garancija za sreću, ali u mom poslu može pomoći. Sigurno je i moj izgled, pogotovo u početku karijere, bio presudan za dobivanje nekih uloga. No, bilo je i obratnih situacija, neprimjerenih udvaranja ili ženskih ljubomora – izjavila je Sanja nedavno u intervjuu za Ekran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije