Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uloga

Sanja Vejnović glumi s Penelope Cruz u filmu 'Venuto al mondo'

sanja vejnović
pixsell
24.11.2011.
u 10:25

Glumica je u filmu talijanskog redatelja Sergia Castelitta dobila manju ulogu, a na snimanju se družila i s Penelope Cruz, piše Gloria

Zagrebačka glumica Sanja Vejnović koju gledamo u telenoveli "Larin izbor", gdje glumi majku glavne junakinje, trenutačno ima pune ruke posla. Naime, nedavno je dobila ulogu u novom filmu talijanskog redatelja Sergia Castelitta "Venuto al mondo" u kojem glavnu ulogu ima Penelope Cruz, piše Gloria.

– Kontaktirao me agent koji je radio casting za film i ponudio mi da dođem na audiciju. Uloga nije velika, ali sve scene koje imam su s Penelope Cruz. Ugovor mi zabranjuje da govorim o sadržaju i ulozi, ali mogu reći da glumim Sarajku koju Penelope susreće u dva razdoblja svog života. Riječ je o filmu A produkcije, snimat će se četiri mjeseca, a to je dovoljno da se napravi najbolje moguće. Iako moja uloga nije glavna, imam asistenta i vlastitu prikolicu te sve privilegije glumaca A produkcije – kaže Sanja dodavši da je Penelope jako draga i pristupačna osoba.

Komentara 1

AM
Axis Mundi
11:03 25.11.2011.

sanja...u \"slavi\"ju je bilo užitak gledati...odlično ostvarena uloga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije