Naslovnica Showbiz Zvijezde

Sanja Duggan kao fatalna žena u kolekciji Anamarije Asanović

Poduzetnici gode blještava svjetla reflektora koja su probudila lijepe uspomene tijekom snimanja kampanje. Anamarija ju je odabrala jer je snažna žena
14. listopada 2011. u 13:22 2 komentara 6 prikaza
sanja duggan (1)
Foto: goran matijašec
Pogledajte galeriju 1/5

Otkako je stupila na modnu scenu, Anamarija Asanović (23) nametnula se modnim senzibilitetom kojem je i danas ostala vjerna. Okosnica njene nove kolekcije je žena i njena senzualnost, romantičan duh i prikriveni seksepil.

Zaštitno lice, fatalna žena, u modnoj kampanji za novu kolekciju je Sanja Duggan (39). 

– Budući da je snažna žena i njena ženstvenost uvijek okosnica moje svake kolekcije, upravo je Sanja istinsko utjelovljene takve i njena energija savršeno se uklopila u moju modnu viziju – kaže Anamarija te dodaje kako joj je ovo najdraža kolekcija dosad.

Ove sezone kolekcijom dominiraju pomalo zagasite boje poput petrolej-plave, senf-žute, narančaste te neizbježna crvena boja kao odraz ženstvenosti. Od materijala Anamarija je koristila brušenu svilu, čipku, velur, pleteninu i keper. Koketirajući sa starinskim uzorcima cvjetnog printa, daje hommage orijentalnom stilu čiju je raskoš naglasila turbanima koje je dizajnirala prvi put. 

– Anamarija me na snimanje pozvala spontano tijekom jednog druženja. I prije sam bila upoznata s njenim radom stoga se nisam puno dvoumila i odmah sam prihvatila poziv – izjavila je Sanja Duggan te dodala kako se bilo lijepo vratiti pod svjetla reflektora koja su probudila lijepe uspomene.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • -obrisani-:

    hahaha... \"poduzetnica\" sanja duggan... treba li napomenuti koje joj je jedino osnovno sredstvo za obavljanje \"poduzetništva\"?

  • Avatar Ron Burgundy
    Ron Burgundy:

    Ah, Sanja... Je li to naša nesuđena pravnica, uspješna poduzetnica, zaposlena majka, trendseterica? Ako je Sanja utjelovljenje nečega, onda to može biti jedino utjelovljenje ultimativne hrvatske sponzoruše (ili kraće, UHS).