Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kviz znanja

Sanja Doležal rasturila fiziku, a Zlata i Nevena dobre u markiranju

Kviz, Zlata Muck, Marija Borić, Sanja Doležal
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
04.03.2011.
u 18:56

Točnim odgovorom i brzim refleksom Sanja Doležal otvorila je kviz u Profil megastoreu te poznatim licima osigurala jedan bod

– Moram priznati da o matematici i fizici nemam pojma, ali sam, čak i ja plavuša, na jedno lagano pitanje ipak znala odgovor. Više od toga nisam mogla i maturanti su nas s pravom rasturili – kazala je Sanja Doležal, koja je, unatoč skromnosti, prekjučer na dvoboju znanja između maturanata i zvijezda doslovno briljirala. Točnim odgovorom i brzim refleksom otvorila je kviz u Profil megastoreu te poznatim licima osigurala jedan bod. No, to nije bilo dovoljno da im osigura i pobjedu pa su zvijezde ostale kratkih rukava. Rezultat 44:40 za maturante vjerojatno će ih potaknuti da razmisle o povratku u školske klupe.

– Ne bih se vratila u školu, ali ću uz svoju djecu, kad dođu do mature, obnoviti znanje. Dobro mi idu društvene znanosti, ali ne i prirodne – kazala je Sanja. Isto tvrde i voditeljice Zlata Mück i Nevena Rendeli, koje su kao najdraži školski predmet ipak istaknule – markiranje s nastave radi ispijanja kave. – Prvi satovi bili su najproblematičniji jer prvo moraš kavu popiti, pa tek onda otići na sat. Voljela sam se provoditi, ali bila sam štreberica pa su mi progledavali kroz prste – otkrila je hateveovka Rendeli.

Komentara 4

DU
Deleted user
21:29 04.03.2011.

Tko li nam to u VL pise takve naslove sa srpskim ili bosančeroskim RASTURITI ... hrvatske riječi za to su mneoge ... RASTJERATI, RASPRŠITI, RAZBITI, RAZORITI, RASPUSTITI, RAZBACATI, RASUTI, RASTEPSTI, RASKOPATI, RASTAVITI (na dijelove), RAZMONTIRATI, RASPAČATI, RAŠIRITI, RAZGLASITI, ... zarr nema više Hrvata u Večernjem listu, tko li je to u VL i zašto uporabio BAŠ tu riječ ?

CI
cici14
21:56 04.03.2011.

Hm A ti mi sa svojim nickom djeluješ kao pravi hrvat. To je simpatična zabava i provjera znanja, iako bi dotične dame trebalo i malo drugačije iskorištavati, bez obzira na godine, jer izgledaju jako lijepo. Bilježim se sa štovanjem i i solidnom dimenzijom.(znanja, naravno). he he

DU
Deleted user
22:01 04.03.2011.

Pa riječ rasturiti u slučajevima kada netko super napiše test ili odgovori, znači biti najbolji, oduševiti, iznenaditi ..a ne ovo šta si ti napisao. Rasturiti sasvim prihvatljiva riječ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije