Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi videospot

Sanja Doležal glumi Snjeguljicu, a dečki iz Novih fosila patuljke

fosili (1)
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/3
15.07.2011.
u 14:15

– Reakcije na pjesmu “Ti si čudo” izvanredne su pa smo odlučili napraviti uvod u videospot koji će se snimati na jesen – rekla je Sanja Doležal i naglasila da su se na snimanju ringtonea svi odlično zabavljali.

Nakon što su napunili Cibonu te objavili dva singla “Lagano lagano” i “Kad Bog sve zbroji”, Novi fosili nastavljaju graditi svoj povratak na scenu. Posljednji su spot i nosač zvuka snimili prije dvadeset godina, a do kraja godine izdat će povratnički album.

Na Splitskom su festivalu nastupili s pjesmom “Ti si čudo” i oduševili publiku te su odlučili otići korak dalje. U ponedjeljak su snimili ringtone za pjesmu jer im je želja da se opet povežu s publikom i približe joj se prihvaćajući nove trendove i tehnologije.

– Reakcije na pjesmu “Ti si čudo” izvanredne su pa smo odlučili napraviti uvod u videospot koji će se snimati na jesen. U spotu sam u ulozi Snjeguljice, a moji su dečki patuljci – kroza smijeh rekla je Sanja Doležal i naglasila da su se na snimanju ringtonea svi odlično zabavljali iako je kratko trajalo. Ambicije su im velike, a nakon što su održali koncert u prepunoj Ciboni, imaju zašto i biti. Planiraju održati seriju koncerata u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Komentara 1

TA
tatacroata
14:36 21.07.2011.

Neznam sta ovi \"Fosili\" koriste, ali i ja bih toga! Snjeguljica?Patuljci? Zvuci kao naslov za gerijattrijski porno film!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije