Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao Baywatch

Sandra Perković pokazala tijelo u bijelom bikiniju, obožavatelji oduševljeni

Foto: Instagram
1/4
24.02.2019.
u 12:25

Naša najtrofejnija atletičarka trenutno uživa na zasluženom odmoru u Miamiju, a idiličnim fotografijama oduzima dah svojim pratiteljima.

Sandra Perković trenutno puni baterije u toplijim krajevima. Naša proslavljena atletičarka odmara na Floridi odakle se često javlja svojim pratiteljima.

Na svom Instagramu nerijetko dijeli idilične fotografije s plaže koje oduzimaju dah. Posljednja u nizu je fotografija na kojoj Sandra nasmiješena od uha do uha pozira u bijelom badiću. 

-Snovi su stvoreni od snova i pijeska. Ja sam ljetna djevojka - napisala je Sandra, a ispod fotke odmah su se zaredali komplimenti.  'Predivna', 'Top', 'Ideš beba, Baywatch Sandra', samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije. 

Pogledajte i top 10 najgorih padova na modnim pistama. 

Ključne riječi

Komentara 8

MI
mioslavzubanovic
14:43 24.02.2019.

Jel bi daruvarac bil tolki frajer da je dobil šamar od ove puce

KA
kajinx
14:34 24.02.2019.

Ovi sa negativnim komentarima: Ispitajte svoju seksualnost (ili odite u svoju otadžbinu)!

KA
kajinx
14:34 24.02.2019.

Ovi sa negativnim komentarima: Ispitajte svoju seksualnost (ili odite u svoju otadžbinu)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije