Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno na godišnjem

Sandra Perković na idiličnim Sejšelima odmara se s dečkom

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/3
10.10.2016.
u 14:59

Za uspješnu sportsku godinu Sandra se nagradila odmorom na jednom od najljepših otočja u Indijskom oceanu

Ova godina za Sandru Perković bila je ostvarenje snova. Nakon što je osvojila olimpijsko zlato u Riju, Sandra je slavila u Dijamantnoj ligi bez poraza, a pobjedu je odnijela i na nedavno održanom Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu. Za ovako uspješan sportski niz Sandra je sebe i dečka, a ujedno i trenera Edisa Elkasevića, nagradila romantičnim odmorom na egzotičnim Sejšelima. 

Da zbilja uživaju na jednom od najljepših otočja u Indijskom oceanu, svjedoče i fotografije koje Sandra objavljuje na društvenoj mreži Instagram. 

– Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo za vrijeme života, već brojem trenutaka koji nas ostavljaju bez daha – napisala je Sandra uz jednu od fotografija s odmora. 

Komentara 2

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
22:57 10.10.2016.

obrisali mi konentar... novce je zaradila u saboru. ajde blok 3 dana da sam miran...

CI
cika123
21:22 10.10.2016.

Sandra, samo uživaj Zaslužila si. I ja bi da mogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije