Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegla s oscara

Sandra Bullock jedva čekala da se vrati kući sinu Louisu

oscar (1)
Foto: reuters
1/7
28.02.2011.
u 18:26

- Trebam naći neki smisao u tome što sam večeras došla ovamo kad sve što želim jest otići doma svome sinu. Ali izvući ću najbolje iz ovoga i družiti se s kolegama - izjavila je 46-godišnja glumica

Nakon što je sinoć na dodjeli Oscara Colinu Firthu predala nagradu za najboljeg glumca, Sandra Bullock pohitala je kući svome sinu Louisu od kojeg se, otkrila je novinarima na crvenom tepihu, teško odvaja.

- Želim se zabaviti večeras. Kažem da bih se željela zabaviti, ali ne znam hoću li moći. Teško mi je. Trebam naći neki smisao u tome što sam večeras došla ovamo kad sve što želim jest otići doma svome sinu. Ali izvući ću najbolje iz ovoga i družiti se s kolegama - izjavila je 46-godišnja glumica koja je prošlogodišnju dodjelu dočekala s puno većim uzbuđenjem. Osvojila je Oscara za najbolju glumicu, a pratio ju je bivši suprug Jesse James. To je bio i posljednji put da se par zajedno pojavio u javnosti jer se nedugo nakon toga saznalo da je Jesse varao Sandru. Stoga i ne čudi što je Oscar glumici ostavio slatko-gorak okus u ustima i što je sinoć jedva čekala da pobjegne kući.

Simpatična glumica na crvenom je tepihu progovorila i o čarima majčinstva.

- Majčinstvo me učinilo boljom osobom. Imam više strpljenja i susretljiva sam. Jako sam sretna i zadovoljna – izjavila je glumica koja se, nakon stanke od godine i pol, prošli tjedan vratila na posao. U New Yorku je počela snimati film “Extremely Loud and Incredibly Close” u kojem joj je partner Tom Hanks.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije