Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOLLYWOODSKA ZVIJEZDA

Samuel L. Jackson i sinoć je uživao u centru Zagreba

Samuel L. Jackson u Beštiji
Foto: Facebook
1/3
07.05.2019.
u 11:34

Priliku da se fotografiraju s poznatim gostom nisu propustili osoblje Beštije, a fotografije su objavili na njihovoj stranici na Facebooku.

Glumac Samuel L. Jackson se, čini se, udomaćio u Zagrebu. Hollywoodska zvijezda nakon snimanja filma "Hitman's Wife Bodyguard" voli istraživati restorane glavnog hrvatskog grada, a sinoć je bio u bistrou Beštija u Masarykovoj ulici. 

Naravno, priliku da se fotografiraju s poznatim gostom nisu propustili osoblje Beštije, a fotografije su objavili na njihovoj stranici na Facebooku.

Podsjetimo, slavni glumac jučer je posjetio i restoran Sofra u Zagrebu, a dan prije se šetao Muzejom suvremene umjetnosti. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Django
Django
13:07 07.05.2019.

Izgleda da mu filmska ekipa baš i nije prirasla srcu. Pošto on ostavlja utisak normalnog kinfe (za one koji ne znaju, a očito ih ima, kinfa je zagrebački šatro izraz koji znači fakin u smislu dečko iz kvarta, fa-kin = kin-fa) biti će da su ovi ostali iz ekipe u najmanju ruku čudni. Uostalom, doći negdje gdje nisi nikad bio i ne osjetiti potrebu bar malo prošetati naokolo nije baš uobičajeno. Trebao je netko Salmi Hayek i društvu objasniti da u gradu postoji čak i McDonalds.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije