Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljut ko ris

Samuel L. Jackson bijesan jer na Oscaru nije bilo crnaca prezentera

samuel l. jackson
pixsell
12.03.2011.
u 12:35

Glumac je napisao pismo Los Angeles Timesu u kojem je napisao sljedeće: "Očito je da nijedan crnac nije u stanju pročitati najavu s blesimetra na dodjeli Oscara."

Glumca Samuela L. Jacksona toliko je uzrujalo to što na dodjeli nagrada Akademije nijedan crnac nije bio među prezenterima, da se pismom obratio Los Angeles Timesu. – Očito je da nijedan crnac nije u stanju pročitati najavu s blesimetra, to jedino mogu zaključiti – napisao je. Dodao je da je Orlando Bloom nakon uloge u “Gospodaru prstenova” dobio barem 15 ponuda, dok glumci poput Denzela Washingtona i njega ne dobivaju nikakve.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
MaloMisto
15:07 12.03.2011.

ide mi pomalo na zivce ovo nepresano brojanje crnih, bijelih, muskih, zenskih, homo, sapijensa... opustite se malo. Nitko se nije urotio protiv nikoga.

MA
mare0801
15:49 12.03.2011.

američke gluposti pod formom \"politički korektnog\",termin kao stvoren za afroamerikance koji se njime obilato koriste,i to svaki put kad im naplate parking,kada ne dobiju mjesto na faksu,kada im kasni jelo u restoranu ili kao sada kada ne dobiju ulogu.U Americi ih ima 1o-15 %,a glasni su kao da ih je bar pola stanovništva i uvijek su im svi za sve krivi,osim njih samih i mentaliteta koji ih krasi.Ovdje ću stati da ne bi ispala rasist,jer to nisam,ni u snu.

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
14:42 12.03.2011.

\"Očito je da nijedan crnac nije u stanju pročitati najavu s blesimetra na dodjeli Oscara.\" ________ to on najbolje zna, crnac je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije