Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SAPUNICE

Salvinijeva djevojka fotografijom na Instagramu objavila kraj njihove veze

Matteo Salvini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.11.2018.
u 21:50

- Ono što smo dali jedno drugome neće mi nedostajati, već ono što smo si mogli dati. S golemim poštovanjem prema istinskoj ljubavi, hvala ti, Matteo", stajalo je u opisu fotografije.

Elisa Isoardi, djevojka talijanskog potpredsjednika vlade Mattea Salvinija, u ponedjeljak je fotografijom na društvenoj mreži Instagram objavila kraj njihove trogodišnje veze, koja je u talijanskoj javnosti nalikovala sapunici.

Raskid je postao udarna vijest talijanskih novinskih portala i televizija koliko i priče o verbalnom ratu između Rima i Europske komisije zbog prijedloga talijanskog proračuna s prevelikim deficitiom, te vijesti o olujama koje su u Italiji u listopadu ubile desetke ljudi.

Isoardi (35), koja vodi televizijski talk show, objavila je sliku na Instagramu na kojoj Salvini spava na njezinom ramenu.

 

- Ono što smo dali jedno drugome neće mi nedostajati, već ono što smo si mogli dati. S golemim poštovanjem prema istinskoj ljubavi, hvala ti, Matto - stajalo je u opisu fotografije.

Tijekom tri godine njihove veze, Isoardi i Salvini često su bili na naslovnicama talijanskih tabloida, a paparazzi su ih pratili posvuda.

Salvini, ujedno i ministar unutarnjih poslova te vođa talijanske protuimigranstske stranke Liga, bio je u zrakoplovu na letu prema Gani kada je Isoardi objavila fotografiju o njihovu raskidu.

Anketa objavljena prošli petak pokazala je da većina Talijana smatra Salvinija pravim šefom vlade, iako je stvarni premijer Giuseppe Conte kojeg u toj ulozi vidi tek šestina ispitanika.

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

Ključne riječi

Komentara 4

CR
crvenaHR
16:13 06.11.2018.

Logično ... ako se baviš politikom i iznosiš stavove preko Facebooka, motiviraš birače preko Twittera, Instagram je prava stvar za raskid. Prije je bio i u braku, možda se razveo preko maila, a dijete je kasnije dobio ... preko ebaya? Moderni konzervativac.

TT
TTjac
22:57 05.11.2018.

Papak dobio cipelu, sad će se iskaliti na jadnicima.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
03:19 06.11.2018.

Hitler i Mussolini su bili impotentni. To je zajednicka crta svih fasista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije