Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika kazna

Salmi Hayek liječnici su zabranili da nosi štikle

salma hayek
Pixsell
25.10.2011.
u 20:16

Zbog problema s koljenima i ligamentima glumica ne smije nositi cipele s visokim potpeticama

Zbog ozljede ligamenata liječnici su glumici Salmi Hayek zabranili da nosi cipele s visokim potpeticama. Takva zabrana nije joj se nimalo svidjela priznala je u showu Davida Lettermana. - Da nisam nosila visoke potpetice sada bi još uvijek bila u Meksiku i imala bi desetero djece - objasnila je 45-godišnja glumica. Svojeglava Salma nije poslušala ni preporuku doktora kako problem sa ozljedom mora riješiti operacijom.

- Ne volim operacije i hvala Bogu što izgledam kao da mi je 25 godina pa ne moram ići pod nož. Dio zasluge za ovakav izgled su i kreme koje koristim jer njege lice jedan dan bi se probudila puna bora izgledala bi kao da je pauk ispleo mrežu na mom licu - kaže glumica.


Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:45 25.10.2011.

Kakav je to život bez štikli....

M3
Miške 3
06:21 26.10.2011.

Štikle su izmislili u 20. stoljeću radi malih zdepastih žena. Međutim, lijepoj Salmi ne trebaju štikle. Isto tako i ženske gače, u upotrebi tek poslije 1.svjet,. rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije