Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak start

Salma Hayek glumila je prostitutke i sluškinje na početku karijere

salma hayek
Pixsell
11.12.2011.
u 11:09

Zbog meksičkog naglaska redatelji su je uglavnom odbijali, a mnogi su joj savjetovali da se vrati kući, uda i rodi djecu.

Salma Hayek je uvjerena kako je zbog meksičkog naglaska propustila neke važne uloge na početku karijere. Glumica je ponosna na svoje korijene ali priznaje kako je sa 22 godine, kada je došla u Ameriku, dobivala samo male uloge spremačica ili prostitutki.

- Bilo je jako bolno razdoblje na početku moje karijere. Dosta mi je ljudi savjetovalo da se vratim u Meksiko, udam i osnujem obitelj. Zapravo su me žalili - prisjetila se glumica svojih početaka. Uvjerena je kako uloge nije dobivala jer su redateljima bile privlačnije plavuše bez naglaska. Ipak 1995. došao je njen trenutak i ulogom u Desperadu uz Antonija Banderasa otvorila si je vrata Hollywooda.

- Osamnaest godina sam radila na sebi kao glumici da bi stekla poštovanje drugih. Putovanje je bilo teško ali uspješno jer sam naučila puno i o produkcijskom i redateljskom poslu - veli Salma.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
poprikusa
11:33 11.12.2011.

eto sad vise nemoras glumiti, to si sto si!!!!

AR
ana.rimbaud
11:48 11.12.2011.

Wow, koji članak. Obožavam Salmu, ali dajte neke vijesti o njoj, a ne citate iz intervjua.

OB
-obrisani-
14:18 11.12.2011.

Nema veze Salma, onaj ples iz From Dusk Till Dawn je vrijedan cijele Hollywood-ske karijere. Zivi sex koji hoda, svaka cast, nezaboravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije