Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slađa ukrala dečka

Sabina Čedić: Moj me poznati dečko varao sa Slađom!

FARMA
Nova TV
06.04.2010.
u 11:36

Vratila se tek nakon 20 minuta i rekla mi da je išla s nekim tipom lijepiti plakate za koncert - kazala je Sabina koja je kasnije doznala za prijevare svojeg dečka i najbolje prijateljice.

Nakon što se posula pepelom i ispričala ovotjednoj gazdarici Branki Mutti za brojne verbalne uvrede izrečene prethodnog dana, Sabina je ponovno zabavljala preostale anđele zanimljivim pričama iz svoga privatnog života. Otkrila je kako je kad je imala 18 godina izlazila s jednim jako poznatim Hrvatom, kojem, jer eto dame su takve, nije htjela otkriti ime. Međutim, Jeleni, Žani i Nikol ispričala je kako ga je upoznala s tada svojom najboljom prijateljicom Slađom Petrušić što se pokazalo velikom greškom.

- Super smo se zabavljali, njih su se dvoje kužili na nekoj zafrkantskoj liniji, a sve mi je postalo sumnjivo tek kada sam prekinula sa spomenutim mladićem. Prekinem s njim i zovem frendicu da se nađemo na kavi, a ona kaže da je na bazenu. Pitam je s kim je na bazenu, a ona promrmlja da se žuri i prekine liniju. Druga sumnjiva situacija zbila se u diskoteci. Izađemo nas dvije van u disko, a ona u jednom trenutku nestane. Vrati se tek nakon 20 minuta i kaže mi da je išla s nekim tipom lijepiti plakate za koncert - ispričala je Sabina koja je kasnije doznala za prijevare svoga dečka i najbolje prijateljice.

Bez obzira na inzistiranje djevojaka da kaže tko je bio taj muškarac, Sabina nije htjela otkriti o kome je riječ. Prije nekoliko godina povezivalo je se s novinarom Petrom Vlahovom. Kad su prekinuli, iz osvete je poslala fotografije njega golog jednim novinama koje su fotografije i objavile. Ubrzo je stigao revanš i Sabinine fotografije preplavile su internet. Ipak, Petar Vlahov nikad nije preuzeo odgovornost za taj čin.

Komentara 2

BA
Babaroga
13:48 06.04.2010.

A je ružna, Isuse upucaj je. Još živi u mom mjestu (Dugo Selo). Ne bi je dirao ni hrđavom štangom preko Save.

RA
rajko
20:23 06.04.2010.

Kog jos zanima ova krava zeljna 5 minuta slave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije