Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DVOJIO O PONUDI

Sa Sanjom Doležal show 'Nikad nije kasno' vodit će popularni Jole

Sanja i Jole
Foto: RTL
1/3
12.01.2017.
u 11:21

Počelo je snimanje novog glazbenog showa RTL-a “Nikad nije kasno” koji će voditi dvoje glazbenika – Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole. Voditeljski posao Sanji nije nepoznanica, dok će Jole u showu imati svoj voditeljski debi. – Nisam nimalo dvojio hoću li prihvatiti ovaj angažman ili ne. Ekipa je odlična, Sanju poznajem iz glazbenih krugova i super funkcioniramo. Ona će mi u ovom showu biti i kolegica i mentorica – kaže Jole.

Kandidati stariji od 45 godina

U showu će se za titulu najboljeg boriti 36 kandidata starijih od 45 godina, a zadatak im je impresionirati stalnog člana žirija, Tonča Huljića.

– Veselim se pjevačkom natjecanju za ljude u najboljim godinama. Oni su cijeli život iz ljubavi vezani uz glazbu, ali dosad nisu imali prilike publici pokazati kako lijepo pjevaju i sad je došlo njihovo vrijeme – poručuje Sanja Doležal.

>>Sanja Doležal vratila se na RTL nakon deset godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije