Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljene emisije

S popuštanjem mjera i TV kuće polako vraćaju svoj program u normalu

Foto: HRT, NOVA TV, Pixsell kolaž
1/5
23.05.2020.
u 08:00

Omiljeni HRT-ov kviz "Tko želi biti milijunaš" počeo se opet snimati nedavno, ali ovaj put bez publike zbog čega su uvedene određene promjene i sada natjecatelji umjesto džokera pitaj publiku koriste džoker tri mudraca.

S popuštanjem mjera i televizijske kuće i njihovi programi polako se vraćaju na staro, ali naravno i dalje se drže mjera koje je propisao stožer tijekom pandemije koronavirusa. Omiljeni HRT-ov kviz "Tko želi biti milijunaš" počeo se opet snimati nedavno, ali ovaj put bez publike zbog čega su uvedene određene promjene i sada natjecatelji umjesto džokera pitaj publiku koriste džoker tri mudraca. Riječ je o tri natjecatelja iz ovogodišnje sezone showa koji su osvojili 125 tisuća kuna.

Na male ekrane se 23. svibnja u subotu nakon dvomjesečne pauze vraća emisija "Kultura s nogu" u novom terminu -subotom u 16:10h  na Prvom programu Hrvatske televizije. Promjena termina nije jedina novost jer će emisiju sada voditi samo jedan voditelj, a ove subote je to Dražen Ilinčić koji će u prvoj emisiji nakon stanke ugostiti Dragana Despota, Roberta Perišića i Vatroslava Kuliša, a emisija donosi priloge o zagrebačkoj katedrali te brojne kulturne novosti u svijetu. Povoljnija epidemiološka situacija opet je omogućila da se nastavi snimati nova sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nova TV osigurala je sve uvjete kako bi uz pridržavanje svih mjera i standarda neometano nastavila sa snimanjem. Povratku su se razveselili svi natjecatelji; Mario Valentić, Marko Braić, Lu Jakelić, Lana Klingor Mihić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Fabijan Pavao Medvešek i Marina Orsag kao i žiri te voditelji Frano Ridjan i Maja Šuput. S obzirom da su velika okupljanja i dalje zabranjena te se koncerti ne mogu održavati energična pjevačica Maja Šuput jedva je dočekala da se vrati barem svom voditeljskom poslu u ovom showu.

1/10

- S obzirom na to da još uvijek ne mogu raditi svoje druge poslove, meni je sad angažman kao voditeljice zapravo ozbiljan put u showbiz, tako da se jako veselim svom nastavku snimanja. Nadam se da nisam izgubila onaj grif koji sam zaradila na početku i nadam se da će sve opet teći kao po špagi. U svakom slučaju, kreacije su spremne, frizure su u dogovoru, ja sam samo malčice deblja, ali pretpostavljam da su i svi ostali, pa nikoga neće žuljati za oko – rekla je Maja za Dnevnik.hr. Kada će se TLZP vratiti i na male ekrane još nije poznato. RTL je na male ekrane ovog ponedjeljka opet vratio emisiju "Potraga" koja se opet od ponedjeljka do četvrtka prikazuje u 19.20h.

- Sredinom ožujka, uvažavajući savjete stručnjaka da se izbjegavaju sva putovanja koja nisu nužna i smanje kontakti, i mi smo privremeno prestali emitirati 'Potragu'. Zaključili smo da je to najodgovornije u tom trenutku. Ekipa 'Potrage' sve je ovo vrijeme vrijedno radila u redakciji Informativnog programa, za 'RTL Danas' i 'Direkt', ali smo se i pripremali za ono što slijedi već ovog ponedjeljka. Napokon smo ponovno u starom terminu, u 19:20! Jednostavno nastavljamo ondje gdje smo stali – rekao je Josip Antolić, urednik "Potrage". S RTL- a nam kažu kako trenutno razrađuju planove za početak snimanja formata domaće produkcije i sve to u dogovoru s epidemiolozima, a svi planovi i ovisi o epidemiološkoj situaciji u zemlji za koju se nadaju da će ostati povoljna kakva trenutno i jest. Rad svojih zaposlenika prilagodili su epidemiološkim mjerama pa ćemo tako i dalje RTL Direkt iz doma Mojmire Pastorčić i studija u Dubravi gdje ga snima Zoran Šprajc.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije