Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedan mode

S kim se to sve Nina Badrić druži u Parizu?

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/5
20.01.2014.
u 22:51

Hrvatska pjevačica u Parizu se provodi s prijateljicom Sandrom Meljičenko, suprugom jednog od najbogatijih Rusa, Andreja Meljničenka, a slobodno vrijeme osim na revijama, koristi i za glumljenje paparazza

Nina Badrić poznata je kao ljubiteljica mode, što je pokazala i ovaj put otputovavši na Pariški tjedan mode. Hrvatska pjevačica u Parizu se provodi s prijateljicom Sandrom Meljičenko, suprugom jednog od najbogatijih Rusa, Andreja Meljničenka, a slobodno vrijeme osim na revijama, koristi i za glumljenje paparazza.

Tako je tijekom ručka fotografirala redatelja Romana Polanskog, a nešto ranije i Lady Gagu i Donatellu Versace, a susrela se i s američkim reperom Asap Rockyjem te je sve objavila na svom Instagram profilu.

>>Uživancija Nine Badrić: U Rusiji kod Sandre Meljničenko

Komentara 2

FZ
filip.zeravica.9
07:08 21.01.2014.

nasla je ona sebi mjeru

Avatar comandante
comandante
08:01 21.01.2014.

Kako joj se samo da???? Svaka joj čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije