Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U glamuroznom stilu

S dna mora na svjetski modni vrh: Krie boutique Sur La Mer u Opatiju donio fantastične kreacije koje spašavaju planet

Foto: Zvonimir Ferina
1/7
19.06.2023.
u 12:39

U glamuroznom stilu, kako i priliči jednom iznimnom modnom događaju, Kvarner je dobio novu modnu destinaciju za zaljubljenice u vrhunski dizajn i svjetske modne trendove. Odsad je u Opatiji nezaobilazna modna adresa novootvoreni Krie Boutique Sur La Mer, naše istaknute i po mnogočemu jedinstvene dizajnerice Kristine Burje

Tako su novu kolekciju „Modifie Future” Krie Designa, nastalu recikliranjem ribarskih mreža i ostalog odbačenog najlona, kao i sve ostale kreacije omiljene dizajnerice, uz cocktail party i gala večeru u hotelu Milenij s oduševljenjem razgledale i voditeljica Marijana Batinić, pjevačice Franka Batelić i Maja Bajamić, influencerica Ella Dvornik, glumica Ana Begić Tahiri, spisateljica Emina Pršić, egipatska glumica i influencerica Nesrin Sanad i brojne druge domaće ikone stila.

Kristina Burja sa svojim Krie Designom već je godinama predvodnica održive mode na domaćoj, ali i svjetskoj modnoj sceni.

Nedavno je veliki interes pobudila još jedna njezina jedinstvena modna priča, kolekcija „Modifie Future”, koja je izrađena od tekstilnog vlakna 'ECONYL®', a koje se dobiva recikliranjem ribarskih mreža i odbačenog najlona te nastaje kroz proces radikalne regeneracije i pročišćavanja najlonskog otpada i može se beskonačno puta reciklirati. Kristina Burja koristeći nova vlakna budućnosti i sve dostupne inovacije koje poboljšavaju kvalitetu života, želi pokazati kako malim koracima možemo spasiti našu planetu, a sve je to i u fokusu Amadria Parka, u čijem je prostoru, u Opatiji, otvoren Krie boutique. Oni također podupiru ideju održivog razvoja i nastoje pružiti usluge po najvišim standardima na odgovoran i održiv način. Baš zato se upravo priča Krie Designa odlično nadovezuje na njihovu te zajedno šalju još snažniju poruku javnosti. Unapređuju poslovanje čuvajući okoliš te ostvaruju pozitivan ekonomski i socijalni utjecaj na lokalne zajednice u kojima posluju. 

Na gala večeri, u prekrasnom ambijentu bezvremenske elegancije hotela Milenij, spojene s modom budućnosti koju prezentira Krie Design, uzvanici su doživjeli nezaboravno luksuzno iskustvo s dubokom porukom, koja će im sigurno ostati u lijepom sjećanju. A da je održivost itekako privlačna i prioritet mnogima, dokazuje oduševljenje fashionistica Kvarnera dolaskom Krie Designa u njihov kraj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije